Karriär

Mek-konstruktör

Mek-konstruktör till varierande och utvecklande roll

Vill du tillhöra ett familjärt industriföretag med platt organisationsstruktur och stora utvecklingsmöjligheter? Vill du vara en del av ett kunnigt gäng som tar ansvar för hela produktionskedjan? Då kan Lämneå Bruk vara arbetsplatsen för dig!

Vi tillverkar högkvalitativa, innovativa och effektiva tråddragningsmaskiner med hög kundanpassning. Med lång erfarenhet av industrin och med en passion för service har vi möjlighet att erbjuda våra kunder innovativa och teknologiskt avancerade lösningar med hög kvalitet. Alla maskiner tillverkas på plats utanför Ljusfallshammar, men våra kunder finns över hela världen.

Om rollen

Du kommer ingå i ett gäng glada och teknikintresserade konstruktörer som jobbar med ny- och vidareutveckling av Lämneå Bruks produkter. Ni arbetar främst i IronCAD. Som konstruktör sitter du på plats och jobbar nära produktionen av varorna du konstruerar. Du har därmed möjlighet att se hela kedjan, från idé till färdig produkt.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Konstruera och vidareutveckla trådmaskiner
  • Arbeta i IronCAD, från detaljritningar och kompletta sammanställningar till layouter på hela produktionsenheter
Om dig

Du är en teknikintresserad och är utbildad till exempelvis högskoleingenjör i maskinteknik, inriktning konstruktion, eller så har du erfarenhet som är likvärdig. Kanske att du har jobbat med konstruktion tidigare. Som person är du en kommunikativ problemlösare med god samarbetsförmåga. Du tar egna initiativ och trivs i en platt organisation där du får möjlighet till mycket frihet under ansvar. Noggrannhet, prestigelöshet och ödmjukhet är ord som beskriver dig väl. Du söker nu en långsiktig roll som konstruktör. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att vara kvalificerad för rollen behöver du ha:

  • Högskoleingenjörsexamen inom maskinteknik med inriktning konstruktion eller motsvarande alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig
  • Ett starkt teknikintresse
  • Erfarenhet av CAD-programvara

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av IronCAD
  • Erfarenhet av en tidigare konstruktörsroll
Ansökan

Skicka in en intresseanmälan genom ansökningsformuläret nedan eller till HR@lamnea.se med ämnet ”Ansökan mek-konstruktör”. Inkludera CV och personligt brev. Urval sker löpande, så ansök redan nu. Vi ser fram emot din ansökan!

Om inget annat avtals inleds anställningen med 6 månaders provanställning i from av en visstidsanställning.

Bli en del av oss

Varför Lämneå Bruk?

Ansvar för hela produktionskedjan
Ansvar för hela produktionskedjan

Lämneå Bruk ansvarar för varje del av produktionskedjan, från design till färdig produkt. Detta innebär att du som Lämneå brukare har möjlighet att ta del av varje produktionssteg och se slutresultatet av ditt arbete.

Ett omväxlande arbete
Ett omväxlande arbete

Vi kundanpassar alla våra maskiner, vilket leder till en varierande vardag för våra anställda. Det innebär att vi måste ta vara på våra kunskaper, samtidigt som vi ständigt utvecklas och tar del av nya teknologiska lösningar.

Flexibla arbetstider
Flexibla arbetstider

På Lämneå bruk har du möjlighet att styra din egen arbetstid i den mån det fungerar med ditt arbete. Vi tillämpar även betald övertid för alla våra medarbetare – oavsett tjänst.

Utvecklingsmöjligheter
Utvecklingsmöjligheter

Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och lära dig nytt! I vår organisation finns det många exempel på personer har tagit på sig nya uppdrag och bytt roller internt.

En familjär kultur
En familjär kultur

Letar du efter en jordnära arbetsgivare med stark familjekänsla så har du hittat helt rätt. Vi värdesätter hög tillit mellan organisation och anställd, och vill att varje medarbetare ska ha möjlighet att påverka med innovativa idéer.

Geografiskt läge
Geografiskt läge

Vårt geografiska läge utanför Ljusfallshammar innebär en naturnära arbetsplats och en frisk omgivning som välkomnar till skogspromenader på rasten. På grund av vårt läge behöver nästan alla medarbetare ta sig med bil till jobbet, vilket är varför vi erbjuder kostnadsfri laddning av el-bilar.

Kontakta vår HR-avdelning

Vi ser fram emot att höra från dig!

Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
✅ Tack, vi har fått din jobbansökan!
❌ Hoppsan! Något gick fel när formuläret skickades.
Mask Group Blue
Upper arrow