Våra Medarbetare

Andreas Johansson

Andreas Johansson

Konstruktör

Hur ser en vanlig arbetsvecka ut för dig?

Den varierar mycket. Jag ritar maskinerna i IronCAD. Ibland är det att rita på en maskin en hel vecka, en och samma maskin. Nästa vecka kan det vara mycket små ordrar, mycket småmaskiner som går fortare att göra. Småjobb som sagt. Sen är det mycket att hoppa emellan saker och ting.

Vad tycker du är roligast med ditt jobb?

Man får mycket nya utmaningar hela tiden. Utmaningar som ska lösas är roliga.

Vad är mest utmanande med ditt jobb?

Det är nog att se till att jag inte gör några misstag. Det är väl den största utmaningen jag har, när jag gör fel helt enkelt.

Vad har du för bakgrund som har lett dig till din nuvarande tjänst?

Jag började på mek-sidan på Lämneå. Jag pluggade inget som har med det här att göra innan dess, utan det var fordonslinjen som jag gick då. Sen började jag på mek-sidan på Lämneå och har bytt tjänst inom företaget. Jag har ingen direkt utbildning inom det här jobbet jag gör, förutom det jag har fått lära mig här. Det kommer från ett intresse.

Hur skulle du beskriva Lämneå Bruk som arbetsplats?

Den är väldigt bra. Det är mycket eget ansvar och det tycker jag om. Frihet med det också, med flex och så. Företaget utvecklas ju mycket hela tiden. Lämneå försöker bli bättre hela tiden, som vi själva. Det händer alltid grejer, så det är bra. Det utvecklas.

Hur ser du på din framtid hos Lämneå Bruk?

Jag är ju kvar, haha! Jag blir bättre på det jag gör.

Upper arrow