Våra Medarbetare

Mariia Puris

Mariia Puris

Verkstadslogistiker

Hur ser en vanlig arbetsvecka ut för dig?

Min huvudsakliga uppgift är att se till att de anlända varorna når elektrikerna i rätt tid: lasta av och packa upp; välj rätt plats; frakta i tid.

Vad tycker du är roligast med ditt jobb?

Det mest intressanta med mitt arbete är att det är omväxlande, du jobbar både viden dator och vid en truck, du behöver alltid kommunicera med kollegor, hjälpa varandra, det är väldigt roligt. Jag får också chansen att lära mig mer om el-konstruktion då jag kan se i ritningarna vart delarna jag fraktar till elektrikerna.

Vad är mest utmanande med ditt jobb?

Lämneå Bruk utvecklas snabbt, när något förändras i affärssystemet eller när det dykerupp en ny plats att förvara saker på då behöver jag kunna börja använda det snabbt och korrekt. Jag tycker inte det är så svårt men jag behöver hänga med i förändringarna.

Vad har du för bakgrund som har lett dig till din nuvarande tjänst?

Jag kom från Ukraina för två år sedan. Jag var civilingenjör och jobbade som inköpare i många år.
Jag tror att detta hjälpte mig att förstå hur allt fungerar här även mina kunskaper i svenska fortfarande är begränsade.

Hur skulle du beskriva Lämneå Bruk som arbetsplats?

Lämneå Bruk växer och utvecklas hela tiden. Jag gillar att ledningen alltid är öppen för nya saker, redo att höra. Så det är en bra arbetsplats. Exempelvis hade jagen idé om att placera all material för el på ett specifikt ställe för att kunna arbeta mer effektivt. Det såg ledningen som positivt.

Hur ser du på din framtid hos Lämneå Bruk?

Jag gillar att lära mig något nytt, att förbättra mig, så jag ser ljust på min framtid eftersom jag är säker på att Lämneå Bruk kommer att hjälpa mig att utvecklas. Nu är mitt första steg att lära mig mer svenska men jag hoppas att jag i framtiden får möjlighet att använda mig av min utbildning i arbetet.

Upper arrow