Våra Medarbetare

Anna Johansson

Anna Johansson

Team leader, måleriet

Hur ser en vanlig arbetsvecka ut för dig?

Jag är Teamledare för alla målare sedan två år tillbaka. Jag ser till att dem vet vad dem ska göra om dagarna. Jag beställer även material och tar in det material vi behöver för att utföra arbetet. Jag kollar också så arbetet blir bra utfört och färgbedömer det vi producerar.

Vad tycker du är roligast med ditt jobb?

Det är roligt att vara med på den tillväxtresa vi gör, det finns nya utmaningar varje dag. Ibland får vi ställa om då det är maskiner som behöver komma iväg snabbt. Det är också roligt att få jobba med så många olika individer.

Vad är mest utmanande med ditt jobb?

Att jobba nära personalen och som jag gör och samtidigt få produktionen att rulla på.

Vad har du för bakgrund som har lett dig till din nuvarande tjänst?

Jag arbetade tidigare inom jordbruket som djurskötare, huvudsakligen med mjölkkor men för cirka 8-9år sedan började jag på Lämneå. Mycket av det jag lärt mig i mitt tidigare arbete har jag nytta av här.

Hur skulle du beskriva Lämneå Bruk som arbetsplats?

Lämneå är en trivsam arbetsplats, det är inte som andra industrier så som en tänker sig en industri. Vi har så nära till naturen här och det passar mig bra! Det är också en arbetsplats där mycket utvecklas och produktionen blir hela tiden mer effektiv.

Hur ser du på din framtid hos Lämneå Bruk?

Jag kommer nog vara kvar här så länge Lämneå finns kvar. Det ska bli spännande att se resultatet på vår utvecklingsresa men det känns viktigt att det får ta den tid det tar.

Upper arrow