Karriär

Lackerare

Vill du tillhöra ett familjärt industriföretag med platt organisationsstruktur och stora utvecklingsmöjligheter? Vill du vara en del av en ett kunnigt gäng som tar ansvar för hela produktionskedjan? Då kan Lämneå Bruk vara arbetsplatsen för dig!

Vi tillverkar högkvalitativa, innovativa och effektiva tråddragningsmaskiner med hög kundanpassning. Med lång erfarenhet av industrin och med en passion för service har vi möjlighet att erbjuda våra kunder innovativa och teknologiskt avancerade lösningar med högkvalitet. Alla maskiner tillverkas på plats utanför Ljusfallshammar, men våra kunder finns över hela världen.

 

Om rollen

Vi söker lackerare som vill jobba med spackling, slipning, färgsättning och sortering av plåtdetaljer i vår maskintillverkning. Vi har ett målarteam som jobbar i tvåskift för att hantera våra lackeringsbehov, men behöver nu bli flera. Måleriet får in små och stora metalldelar som ska få färg, innan de går vidare för att monteras ihop till färdiga maskiner.

Schemat är varannan vecka förmiddag (måndag-fredag) och varannan vecka eftermiddag (måndag-torsdag).

I arbetsuppgifterna ingår:

·       Målning/våtlackering

·       Spackling

·       Slipning

·       Sortering utefter order/ritning

 

Om dig

Du är en samarbetsvillig och engagerad person med intresse för lackering. Du har erfarenhet av industri sedan tidigare. Vidare har du relevant utbildning eller erfarenhet för rollen. Viss datorvana behövs då arbetet sker med hjälp av programmet Compose och vårt egna affärssystem.

För att vara kvalificerad för rollen behöver du ha:

·       Erfarenhet från industri

·       Intresse för lackering

 

Det är meriterande om du har:

·       Erfarenhet av eller utbildning inom lackering

·       Truck- och/eller traverskort

Ansökan

Skicka in CV och personligt brev genomansökningsformuläret nedan eller till HR@lamnea.se med ämnet ”Ansökan Lackerare”. Sista ansökningsdag är 2024-07-28, men urval sker löpande så sök redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningen inleds med 6 månaders provanställning i from av en visstidsanställning.

Bli en del av oss

Varför Lämneå Bruk?

Ansvar för hela produktionskedjan
Ansvar för hela produktionskedjan

Lämneå Bruk ansvarar för varje del av produktionskedjan, från design till färdig produkt. Detta innebär att du som Lämneå brukare har möjlighet att ta del av varje produktionssteg och se slutresultatet av ditt arbete.

Ett omväxlande arbete
Ett omväxlande arbete

Vi kundanpassar alla våra maskiner, vilket leder till en varierande vardag för våra anställda. Det innebär att vi måste ta vara på våra kunskaper, samtidigt som vi ständigt utvecklas och tar del av nya teknologiska lösningar.

Flexibla arbetstider
Flexibla arbetstider

På Lämneå bruk har du möjlighet att styra din egen arbetstid i den mån det fungerar med ditt arbete. Vi tillämpar även betald övertid för alla våra medarbetare – oavsett tjänst.

Utvecklingsmöjligheter
Utvecklingsmöjligheter

Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och lära dig nytt! I vår organisation finns det många exempel på personer har tagit på sig nya uppdrag och bytt roller internt.

En familjär kultur
En familjär kultur

Letar du efter en jordnära arbetsgivare med stark familjekänsla så har du hittat helt rätt. Vi värdesätter hög tillit mellan organisation och anställd, och vill att varje medarbetare ska ha möjlighet att påverka med innovativa idéer.

Geografiskt läge
Geografiskt läge

Vårt geografiska läge utanför Ljusfallshammar innebär en naturnära arbetsplats och en frisk omgivning som välkomnar till skogspromenader på rasten. På grund av vårt läge behöver nästan alla medarbetare ta sig med bil till jobbet, vilket är varför vi erbjuder kostnadsfri laddning av el-bilar.

Kontakta vår HR-avdelning

Vi ser fram emot att höra från dig!

Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
✅ Tack, vi har fått din jobbansökan!
❌ Hoppsan! Något gick fel när formuläret skickades.
Mask Group Blue
Upper arrow