Karriär

El-Montör

El-montör

Vill du tillhöra ett familjärt industriföretag med platt organisationsstruktur och stora utvecklingsmöjligheter? Vill du vara en del av ett kunnigt gäng som tar ansvar för hela produktionskedjan? Då kan Lämneå Bruk vara arbetsplatsen för dig!

Vi tillverkar högkvalitativa, innovativa och effektiva tråddragningsmaskiner med hög kundanpassning. Med lång erfarenhet av industrin och med en passion för service har vi möjlighet att erbjuda våra kunder innovativa och teknologiskt avancerade lösningar med hög kvalitet. Alla maskiner tillverkas på plats utanför Ljusfallshammar, men våra kunder finns över hela världen.

Om rollen

Som el-montör på Lämneå Bruk jobbar du och ditt team med att installera el, som styr- och kraftkablage, på våra maskiner och att bygga elskåp, stora som små. Du jobbar nära och har dagligt samarbete samt kommunikation med andra el-montörer, och andra delar av produktion.

Ni arbetar i en verkstadsmiljö där du har möjlighet att få insyn i hela produktionskedjan. Vi jobbar hela tiden med att ligga i teknisk framkant, och har idag världsledande tekniska lösningar som underlättar och effektiviserar arbetet på el-avdelningen. Det inkluderar bland maskiner som måttar, klipper och krimpar kabel samt håltar plåt automatiskt utefter ritning. Detta är något vi är mycket stolta över, och som bidrar till ett intressant och effektivt arbete för våra el-montörer.

Du arbetar dagtid, men med möjlighet till flexibilitet. Det förekommer även en del jobb på plats hos våra kunder globalt. Som ny på avdelningen kommer du introduceras till dina arbetsuppgifter och få den stöttning du behöver av både chef och dina nya kollegor.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Installation av styr och kraftkablage på våra maskiner
  • Montage av elskåp
  • Ritningsläsning
  • Resor i tjänsten
Om dig

Vi söker dig som har utbildning inom el- och automation/installation. I rollen så är du en praktiskt lagd person som är van vid och gillar att arbeta med händerna. Du fungerar bra i olika typer av sammanhang och arbetsgrupper. Ditt självförtroende för att arbeta självständigt är högt, samtidigt som du har ett sinne för kvalitet och har en bra samarbetsförmåga. Personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid är noggrannhet, struktur och att kunna ta egna initiativ.

För att vara kvalificerad för rollen behöver du ha:

  • relevant utbildning inom el- och automation/installation
  • verkstadsvana
  • kunnighet i att utläsa kopplings-/kabeltabeller, layouter samt kretsschema
  • Goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av liknande tjänster
  • Traverskort, mobila arbetsplattformar och/eller heta arbeten
Ansökan

Skicka in en intresseanmälan genom ansökningsformuläret nedan eller till HR@lamnea.se med ämnet ”Ansökan el-montör”. Skicka gärna mer CV och personligt brev. Urval sker löpande, så ansök redan nu. Vi ser fram emot din ansökan!

Om inget annat avtalas inleds anställningen med 6 månaders provanställning i from av en visstidsanställning.

Bli en del av oss

Varför Lämneå Bruk?

Ansvar för hela produktionskedjan
Ansvar för hela produktionskedjan

Lämneå Bruk ansvarar för varje del av produktionskedjan, från design till färdig produkt. Detta innebär att du som Lämneå brukare har möjlighet att ta del av varje produktionssteg och se slutresultatet av ditt arbete.

Ett omväxlande arbete
Ett omväxlande arbete

Vi kundanpassar alla våra maskiner, vilket leder till en varierande vardag för våra anställda. Det innebär att vi måste ta vara på våra kunskaper, samtidigt som vi ständigt utvecklas och tar del av nya teknologiska lösningar.

Flexibla arbetstider
Flexibla arbetstider

På Lämneå bruk har du möjlighet att styra din egen arbetstid i den mån det fungerar med ditt arbete. Vi tillämpar även betald övertid för alla våra medarbetare – oavsett tjänst.

Utvecklingsmöjligheter
Utvecklingsmöjligheter

Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och lära dig nytt! I vår organisation finns det många exempel på personer har tagit på sig nya uppdrag och bytt roller internt.

En familjär kultur
En familjär kultur

Letar du efter en jordnära arbetsgivare med stark familjekänsla så har du hittat helt rätt. Vi värdesätter hög tillit mellan organisation och anställd, och vill att varje medarbetare ska ha möjlighet att påverka med innovativa idéer.

Geografiskt läge
Geografiskt läge

Vårt geografiska läge utanför Ljusfallshammar innebär en naturnära arbetsplats och en frisk omgivning som välkomnar till skogspromenader på rasten. På grund av vårt läge behöver nästan alla medarbetare ta sig med bil till jobbet, vilket är varför vi erbjuder kostnadsfri laddning av el-bilar.

Kontakta vår HR-avdelning

Vi ser fram emot att höra från dig!

Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
✅ Tack, vi har fått din jobbansökan!
❌ Hoppsan! Något gick fel när formuläret skickades.
Mask Group Blue
Upper arrow