Karriär

Elskåpsmontör

El-montör

Vill du tillhöra ett familjärt industriföretag med platt organisationsstruktur och stora utvecklingsmöjligheter? Vill du vara en del av ett kunnigt gäng som tar ansvar för hela produktionskedjan? Då kan Lämneå Bruk vara arbetsplatsen för dig!

Vi tillverkar högkvalitativa, innovativa och effektiva tråddragningsmaskiner med hög kundanpassning. Med lång erfarenhet av industrin och med en passion för service har vi möjlighet att erbjuda våra kunder innovativa och teknologiskt avancerade lösningar med hög kvalitet. Alla maskiner tillverkas på plats utanför Ljusfallshammar, men våra kunder finns över hela världen.

Om rollen

Vi har en varierad el-avdelning som växer och söker därför flertal elskåps-montörer till Lämneå Bruk. I rollen som elskåps-montör ingår du i ett team och du har ett dagligt samarbete och kommunikation med andra el-montörer. Tillsammans arbetar ni med att bygga elskåp, stora som små. Utöver elskåpsbyggnation förekommer även viss installation av el på våra maskiner som styr- och kraftkablage, vilket genomförs parallellt med mekaniskt montage. 

Ni arbetar i en verkstadsmiljö där du har möjlighet att få insyn i hela produktionskedjan, där det ingår att arbeta med ständiga förbättringar för att effektivisera produktionen. Du arbetar dagtid, men med möjlighet till flexibilitet. Det förekommer även en del jobb på plats hos våra kunder globalt.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Montage av elskåp
  • Installation av styr och kraftkablage på våra maskiner
  • Ritningsläsning 
  • Resor i tjänsten 

Som ny på avdelningen kommer du introduceras till dina arbetsuppgifter och få den stöttning du behöver av både chef och dina nya kollegor.

Om dig

Vi söker dig som har utbildning inom el- och automation/installation och en vana av att montera elskåp. Du är en praktiskt lagd person som är van vid och gillar att arbeta med händerna. Du fungerar bra i olika typer av sammanhang och arbetsgrupper. Ditt självförtroende för att arbeta självständigt är högt, samtidigt som du har ett sinne för kvalitet och har en bra samarbetsförmåga. Personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid är noggrannhet, struktur och att kunna ta egna initiativ. 

För att vara kvalificerad för rollen behöver du ha:

  • relevant utbildning inom el- och automation/installation
  • erfarenhet av elskåps-montage
  • kunnighet i att utläsa kopplings-/kabeltabeller, layouter samt kretsschema
  • goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av liknande tjänster
  • Traverskort, mobila arbetsplattformar och/eller heta arbeten

Ansökan

Skicka in din ditt CV och personliga brev till HR@lamnea.se med ämnet ”Ansökan Elskåps-montör” senast 2024-08-31.
Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Bli en del av oss

Varför Lämneå Bruk?

Ansvar för hela produktionskedjan
Ansvar för hela produktionskedjan

Lämneå Bruk ansvarar för varje del av produktionskedjan, från design till färdig produkt. Detta innebär att du som Lämneå brukare har möjlighet att ta del av varje produktionssteg och se slutresultatet av ditt arbete.

Ett omväxlande arbete
Ett omväxlande arbete

Vi kundanpassar alla våra maskiner, vilket leder till en varierande vardag för våra anställda. Det innebär att vi måste ta vara på våra kunskaper, samtidigt som vi ständigt utvecklas och tar del av nya teknologiska lösningar.

Flexibla arbetstider
Flexibla arbetstider

På Lämneå bruk har du möjlighet att styra din egen arbetstid i den mån det fungerar med ditt arbete. Vi tillämpar även betald övertid för alla våra medarbetare – oavsett tjänst.

Utvecklingsmöjligheter
Utvecklingsmöjligheter

Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och lära dig nytt! I vår organisation finns det många exempel på personer har tagit på sig nya uppdrag och bytt roller internt.

En familjär kultur
En familjär kultur

Letar du efter en jordnära arbetsgivare med stark familjekänsla så har du hittat helt rätt. Vi värdesätter hög tillit mellan organisation och anställd, och vill att varje medarbetare ska ha möjlighet att påverka med innovativa idéer.

Geografiskt läge
Geografiskt läge

Vårt geografiska läge utanför Ljusfallshammar innebär en naturnära arbetsplats och en frisk omgivning som välkomnar till skogspromenader på rasten. På grund av vårt läge behöver nästan alla medarbetare ta sig med bil till jobbet, vilket är varför vi erbjuder kostnadsfri laddning av el-bilar.

Kontakta vår HR-avdelning

Vi ser fram emot att höra från dig!

Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Max file size 10MB.
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
✅ Tack, vi har fått din jobbansökan!
❌ Hoppsan! Något gick fel när formuläret skickades.
Mask Group Blue
Upper arrow